Astridds historieJeg har altid haft tendens til at være lidt buttet, men efter jeg fik børn blev det bare mere og mere. Jeg kunne til sidst slet ikke tro, at det jeg så i spejlet var mig selv.

Jeg prøvede alverdens slankekure, men endte altid med at få endnu et nederlag og tage flere kilo på bagefter.

De evindelige slankekure drænede min motivation, og jeg følte at jeg manglede en måde, hvorpå jeg kunne ændre min livsstil, tabe mig og holde vægten - samtidig med at jeg også kunne spise god mad. Problemet var jo at jeg er en livsnyder, der bare elsker lækker mad. Så hver gang jeg havde tabt mig, kastede jeg mig tilbage i den samme gamle livsstil.

Mit selvværd var nu i bund.

Da jeg til sidst vejede alt for meget, syntes jeg at nu skulle der ske noget, men jeg anede snart ikke mine levende råd. Heldigvis fandt jeg vores sundhed.

Grundet mine mange strandede forsøg med at tabe mig, var jeg noget skeptisk i starten, men mærkede hurtigt en positiv forskel fra de andre forsøg: Jeg gik ikke hele tiden og tænkte på mad, slik og kager, som jeg ellers altid plejede at gøre under en slankekur. Jeg følte mig mæt og veltilpas.

Det begyndte at virke for mig og min vægt begyndte at gå ned. Al min første skepsis var som blæst væk.

Nu har jeg nået mit mål, og er nu slankere end jeg havde været de sidste 5 år. Så jeg skal love for, at jeg gik amok i tøjbutikkerne med at købe nyt tøj!

Men det bedste af det hele er, at jeg har kunnet holde min idealvægt, og nu har fundet den livsstil, som jeg vil kunne holde, uden at skulle lide afsavn fra min yndlingsmad.

Jeg har fået meget mere selvtillid og velvære, som jeg slet ikke ville kunne være foruden, og så er det nemt at holde i en travl hverdag som min.

Det er næsten for godt til at være sandt, men det er det heldigvis ikke!